Μετά την Sabanci Holding και η ΠΑΕ ΑΕΚ διέψευσε τα σενάρια που ήθελαν την τουρκική εταιρεία να επενδύει στην Ένωση. Οι «κιτρινόμαυροι» εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν ότι «έως σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη πρόταση από οποιαδήποτε εταιρία για την εξαγορά πακέτου μετοχών της ΑΕΚ».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σε απάντηση των δημοσιευμάτων αναφορικά με υποψήφιους νέους επενδυτές στην ΠΑΕ ΑΕΚ, θέλουμε να διευκρινίσουμε και να ξεκαθαρίσουμε ότι έως σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη πρόταση από οποιαδήποτε εταιρία για την εξαγορά πακέτου μετοχών της ΑΕΚ.

Οι συζητήσεις και η διερεύνηση που γίνεται από την τωρινή διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ με πιθανούς νέους επενδυτές είναι η ελάχιστη υποχρέωση που έχουμε απέναντι στην ομάδα μας σε αυτή τη δύσκολη περίοπο που διανύει και οι προσπάθειες αυτές εξαντλούνται την Παρασκευή, όταν και τηα εκλεγεί το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Τις τυχόν προτάσεις και τις λεπτομέρειες των επαφών θα τις καταθέσουμε στο σώμα των μετόχων στην προσεχή Γενική Συνέλευση, αφού αυτοί είναι οι μόνοι που μπορούν να αποφασίσουν για την επόμενη ημέρα της ΠΑΕ ΑΕΚ και να αξιολογήσουν περαιτέρω την όποια πρόθεση για συμμετοχή νέων μετόχων στην ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης