Από εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Μανόλο Χιμένεθ θα παραμείνει στην ΑΕΚ, μετά το… ουρανοκατέβατο γκολ του Μανωλά στη Νέα Σμύρνη, ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται και πάλι μια… ανάσα από την έξοδο, μετά τη διαφωνία του με τον Σταύρο Αδαμίδη.

Βέβαια ο Ισπανός μπορεί να θεωρείται ξένο σώμα για τους «κιτρινόμαυρους», ωστόσο το «διαζύγιο» των δύο πλευρών μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα είναι, λόγω της παχυλής αποζημίωσης, που θα πρέπει να καταβληθεί στον Χιμένεθ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος της «Ένωσης» είχε συνάντηση με τον Μανόλο Χιμένεθ και τον μάνατζερ του, Αλβάρο Τόρες.

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός ζήτησε πάρα πολλές εγγυήσεις για να παραμείνει.

Μερικές εξ αυτών ήταν να τον στηρίξει η διοίκηση της ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά και να καταβληθούν τόσο στον ίδιο όσο και στους παίκτες τα περυσινά οφειλόμενα που αγγίζουν τα 2 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι απαιτήσεις του Χιμένεθ κρίθηκαν εξωφρενικές από τον Αδαμίδη και, όπως όλα δείχνουν, ανάμεσα στις δύο πλευρές το γυαλί έχει ραγίσει για τα καλά.

Έτσι δεν αποκλείεται στο επόμενο ραντεβού των δύο πλευρών το πρωί της Τετάρτης να λυθεί η συνεργασία τους.

Σε περίπτωση που ο Χιμένεθ αποτελέσει παρελθόν την τεχνική ηγεσία της Ένωσης θα αναλάβει ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΑΕΚ και παραμένει stand by.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης