Έπειτα από περίπου ενάμιση μήνα απουσίας από τις προπονήσεις της ΑΕΚ, ο Παντελής Καφές επέστρεψε σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς, θέτοντας έτσι εαυτόν στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου για το μεγάλο ματς του ερχόμενου Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

Ο νέος τεχνικός της «Ένωσης» είδε με ικανοποίηση τον έμπειρο μέσο να βγάζει όλο το πρόγραμμα χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση κι έτσι μπορεί, πλέον, να τον υπολογίζει για το ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, στην προπόνηση της ΑΕΚ έλαβε μέρος και ο Λεονάρντο, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε στον δικέφαλο και θέτει υποψηφιότητα για την ενδεκάδα του Σαββάτου, ενώ αντίθετα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τραϊανός Δέλλας κι ως εκ τούτου κρίνεται αμφίβολη η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Εκτιμάται, πάντως, ότι ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός θα μπει από αύριο σε κανονικούς ρυθμούς και θα απαλλάξει τον προπονητή του από ακόμα έναν προβληματισμό.

Εκτός του Δέλλα, ατομικό έκαναν και οι Μπέλεκ, Κατσέτης και Μπουγαΐδης. Ο Κωνσταντόπουλος, τέλος, ξεκίνησε γυμναστήριο και θεραπεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης