Με τον Ράφικ Τζιμπούρ στη σύνθεσή της θα αγωνιστεί το Σάββατο η ΑΕΚ κόντρα στη Skoda Ξάνθη, στο ΟΑΚΑ, για την 21η αγωνιστική της Super League.

Ο Γαλλοαλγερινός προπονήθηκε κανονικά σήμερα, θέτοντας έτσι εαυτόν στη διάθεση του τεχνικού της «Ένωσης», Ντούσαν Μπάγεβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίθετα εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μαντούκα, Αραμπατζής, ο ανέτοιμος Ταχτσίδης και ο τιμωρημένος Γιάχιτς.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, η οποία περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και δίτερμα ο Σερβοέλληνας τεχνικός ανακοίνωσε τη 19άδα για το παιχνίδι με τους Ακρίτες.

Αναλυτικά: Σάχα, Λούκατς, Ζεράλντο Άλβες, Αραούχο, Καράμπελας, Γεωργέας, Μαϊστόροβιτς, Μανωλάς, Γκέντσογλου, Χέρσι, Λαγός, Μάκος, Καφές, Λεονάρντο, Παυλής, Τζιμπούρ, Μπλάνκο, Γκερέιρο, Σκόκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γκουστάβο Μαντούκα συνέχισε τη θεραπεία και εν συνεχεία έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο, ο Γιάννης Αραμπατζής έκανε θεραπεία και συνέχισε με ασκήσεις χωρίς να χρησιμοποιεί τα χέρια, ενώ το πρόγραμμα αποθεραπείας συνέχισε και ο Δημήτρης Κουτρομάνος.

Εξάλλου την Κυριακή θα επιστρέψει στην Ελλάδα ο Κρίστιαν Νέμεθ, ο οποίος από τη Δευτέρα θα επανέλθει στις προπονήσεις του «δικέφαλου».

Όσον αφορά τους Ταχτσίδη και Γκέντσογλου, θα ενσωματωθούν την προσεχή Δευτέρα και Τρίτη στην Εθνική Ελπίδων, για το φιλικό παιχνίδι (09/12) με την Εθνική Νέων.

Στιγμιότυπα απο το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης