Την επόμενη Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου, παραμονή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, θα προπονηθεί η ομάδα της ΑΕΚ για πρώτη φορά στο νέο προπονητικό της κέντρο στα Σπάτα.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της «Ένωσης», Σταύρος Αδαμίδης σε γεύμα που παρέθεσε στους ρεπόρτερ της ομάδας, ο «δικέφαλος» θα μετακομίσει στα Σπάτα στις 11 του  τρέχοντος μηνός, όταν και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το κεντρικό κτίριο στο προπονητήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επομένως, την επόμενη μέρα, στις 12 του μηνός, η ΑΕΚ θα είναι σε θέση να μετακομίσει στο νέο προπονητικό κέντρο.

«Γήπεδο πριν τον Παναθηναϊκό»

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ομάδας εξέφρασε την αισιοδοξία του και για το θέμα του γηπέδου λέγοντας πως αυτό που απομένει είναι το «ΟΚ» από την πολιτεία.

«Το ζήτημα είναι να πάρουμε την έγκριση από την Πολιτεία. Θεωρούμε πως δεν θα υπάρξουν εμπόδια. Όπως επίσης θεωρούμε πως δεν θα υπάρχουν ζητήματα με προσφυγές πολιτών στο ΣτΕ. Αν είναι θετική, μέσα στις επόμενες 30 μέρες μπορούμε να καταθέσουμε και επίσημα τα σχέδια. Θέλουμε να έχουμε μια ξεκάθαρη απάντηση για το αν μπορεί να γίνει γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια. Και αυτά τα περιθώρια θέλουμε να εξαντλήσουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε περίπτωση που δεν μπορεί να προχωρήσει, έχουμε και ακόμα δυο εναλλακτικές λύσεις σε άλλες δυο περιοχές, όχι πολύ μακριά από την υπάρχουσα. Αλλά αυτό δεν το κοιτάμε καθόλου προς το παρόν. Θέλουμε να κάνουμε προσεκτικά βήμα για να μην πάθουμε αυτό που έπαθε ο Παναθηναϊκός. Το γήπεδό μας μπορεί να είναι έτοιμο πριν από αυτό του Παναθηναϊκού».

Επίσης, ο διοικητικός ηγέτης των «κιτρινόμαυρων» αναφέρθηκε σε πολλά θέματα, όπως για το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Νάτσο Σκόκο:

«Του προτείναμε 900.000 ευρώ ετησίως πάγιες αποδοχές συν τα μπόνους. Από τη διάθεσή του δείχνει ότι θέλει να μείνει. Πιστεύουμε κι εμείς ότι αυτό θα γίνει και μακάρι να τελειώσουμε μέσα στο Νοέμβριο».

Εν συνεχεία αναφέρθηκε και στην πρόταση που έγινε στον Μπλάνκο:«Η πρόταση που έχουμε κάνει είναι το ταβάνι. Δεν μπορούμε να διαταράξουμε κάποιες ισορροπίες. Και αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι”, ενώ για τον Τζιμπούρ ξεκαθάρισε ότι “…δεν υπάρχει θέμα. Η υπογραφή του νέου συμβολαίου αποτελεί τυπική υπόθεση».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης