ΑΕΚ: «Όχι» Κωστένογλου σε μετεγγραφές

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012, 22:12
ΑΕΚ: «Όχι» Κωστένογλου σε μετεγγραφές
Ο Νίκος Κωστένογλου, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, τόνισε ότι δεν επιθυμεί την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ΑΕΚ στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, λόγω της τραγικής οικονομικής κατάστασης της «Ένωσης».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του «δικέφαλου»:

«Εγώ αυτό που τονίζω πάντα είναι ότι βρισκόμαστε στην ΑΕΚ, άσχετα με τα προβλήματα που υπάρχουν. Με την έλλειψη που υπάρχει από πλευράς παικτών που κάποια στιγμή χρειαζόμαστε παίκτες σε κάποιες θέσεις, ήταν αρχή μου να μην έρθει κανείς ποδοσφαιριστής αφού δεν λυθούν τα οικονομικά προβλήματα.

Ή αν έρθει κάποιος να γίνει αυτό από την στιγμή που φύγει ή πουληθεί κάποιος ποδοσφαιριστής ή μείνει ελεύθερος για να ελαφρύνουμε οικονομικά τον σύλλογο. Διαφορετικά είμαι κάθετος σε αυτήν την θέση. Παρόλο που σαν επαγγελματίας προπονητής, αυτό είναι μειονέκτημα για μένα.

Ωστόσο, τώρα σκέφτομαι και σαν άνθρωπος που πρέπει να διαχειριστεί και τα οικονομικά του συλλόγου. Αρά να έχουμε πίστη, να επιζητούμε σε κάθε ματς την νίκη, αλλά θέλω να είμαστε προσγειωμένοι και ρεαλιστές».

Αναφορικά με τον Σεγούντο, ο οποίος δοκιμάζεται με την ΑΕΚ είπε:
«Είναι πολύ νωρίς να βγάλουμε συμπέρασμα για τον Σεγούντο. Είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που δοκιμάζεται αυτήν την στιγμή και αν είχαμε την δυνατότητα να αποκτηθεί θα ήταν μηδενικό το κόστος τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Διαφορετικά θέτω σαν όρο να μην αποκτηθεί κανείς. Δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα ακόμη, είναι λίγες προπονήσεις εδώ. Θα δούμε στην συνέχεια».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012, 22:43