ΑΕΚ: Παρελθόν ο Χήνας

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011, 20:13
ΑΕΚ: Παρελθόν ο Χήνας

Την παραίτησή του από την προσωρινή δοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ υπέβαλε μέσω επιστολής που εξέδωσε, ο Γιώργος Χήνας,  ο οποίος μέχρι σήμερα αποτελούσε μέλος των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά:

«Σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην ΚΑΕ ΑΕΚ έχω να δηλώσω τα εξής:

1) Επανειλημμένα έχει παραβιαστεί  από τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Νικόλαο Γεωργαντζόγλου η στοιχειώδης αρχή της Δημοκρατίας που προσδιορίζεται από τη λήψη πλειοψηφικών αποφάσεων. Παρά ταύτα και, ενώ τη Δευτέρα εκδόθηκε επίσημη ανακοίνωση στήριξης του προπονητή, στην προπόνηση της Τρίτης επέβαλε αιφνιδιαστικά τον κ. Λιόγα.

2) Ουδείς προπονητής μπορεί να κριθεί μετά από 3 αγωνιστικές και με ελάχιστο χρόνο για την προετοιμασία της ομάδας. Η αντικατάσταση του κ. Οικονομάκη, με την οποία διαφωνώ πλήρως, υπαγορεύθηκε από εξωδιοικητικούς παράγοντες με προφανή την απουσία αγωνιστικών κριτηρίων. Η θέση του προπονητή της ΑΕΚ δεν υπόκειται σε πλειστηριασμό.

Δεδομένων των παραπάνω συνθηκών, δηλώνω την παραίτησή μου από τη θέση του team manager και θα συνεχίσω να υπηρετώ την ομάδα ως μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ ΑΕΚ και ως οπαδός. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες και τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα άψογα καθώς και τους Μπάμπη Καραμανλή και Δημήτρη Καρβέλα για τις προσπάθειες που κατέβαλαν τον τελευταίο καιρό για το καλό της αγαπημένης μας ΑΕΚ.

Γεώργιος Χήνας».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011, 20:20