Με τη φανέλα της ΑΕΚ θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Άκης Καλλινικίδης, καθώς η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ ανακοίνωσε κι επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Έλληνα άσο.

Ο έμπειρος φόργουορντ έγινε ο τρίτος παίκτης που επεκτείνει το συμβόλαιό του με το «δικέφαλο», μετά από τις συμφωνίες με τους Πρόδρομο Νικολαΐδη και Περικλή Δορκοφίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Αβραάμ Καλλινικίδη, ενώ οριστικοποιήθηκε το τεχνικό τιμ της ομάδας που θα εργαστεί υπό τις οδηγίες του Μηνά Γκέκου.

Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την παραμονή του Αβραάμ Καλλινικίδη στην ομάδα μας.

Το “πολυεργαλείο” συμφώνησε να επεκτείνει το συμβόλαιό του και έτσι, θα είναι από τους βασικούς συντελεστές της νέας ομάδας που θα δημιουργηθεί στο Καρπενήσι. Ο Καλλινικίδης είναι ο τρίτος παίκτης, μετά τους Νικολαΐδη και Δορκοφίκη, ο οποίος συμφώνησε αμέσως με την προσφορά που του κατέθεσε η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, οριστικοποιήθηκε και το τεχνικό τιμ που θα δουλεύει ακατάπαυστα υπό τις οδηγίες του Μηνά Γκέκου. Συνεργάτες του έμπειρου τεχνικού θα παραμείνουν ο Θανάσης Παπαχατζής και ο Βαγγέλης Ζιάγκος, τιμ μάνατζερ θα είναι ο Δημήτρης Καρβέλας και φυσιοθεραπευτής ο Γιώργος Σταθόπουλος, ενώ έληξε η συνεργασία με τον φυσιοθεραπευτή Βασίλη Καπώνη.

Ο Κώστας Ντάκουλας, ένας από τους καλύτερους και πιο έμπειρους γυμναστές, προσλήφθηκε στην ομάδα μας. Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Κώστας Ντάκουλας έχει εργαστεί κατά παρελθόν στον Ολυμπιακό, τον Πανιώνιο και τον Ηλυσιακό».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης