Ο Κροάτης φορ, ύστερα από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα στα κιτρινόμαυρα (πράγμα αρκετά λογικό λόγω της περιόδου προσαρμογής), έχει κουμπώσει εξαιρετικά στην «Ένωση» και οι άνθρωποι του συλλόγου παρουσιάζονται πολύ ευχαριστημένοι με την εικόνα του.

Ο 24χρονος επιθετικός είναι ο παίκτης που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στα επίσημα ματς της ΑΕΚ, αλλά πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι αγωνίζεται στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ ως δανεικός από τη Λας Πάλμας. Πάντως, στην «Ένωση» δεν το έχουν ξεχάσει και φροντίζουν να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις για να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους και μετά το καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι, εφόσον συνεχίσει σε αυτά τα επίπεδα απόδοσης, ο Λιβάγια θα μείνει στην Ελλάδα και μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Όπως αναφέρεται στην «Ώρα των Σπορ», με αυτά τα δεδομένα η ΑΕΚ θα καταβάλει το ποσό του 1,8 εκατομμυρίου ευρώ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Κροάτη. Σημαντικό στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι έχει ήδη υπογράψει τριετές συμβόλαιο, που θα τεθεί σε ισχύ τον Ιούλιο του 2018. Όταν και τελειώνει ο δανεισμός του από τη Λας Πάλμας δηλαδή. Τα απαραίτητα έγγραφα θα κατατεθούν αμέσως μόλις καλυφθεί η εν λόγω ρήτρα.

ΠΗΓΗ: sportfm.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης