Το θέμα της ανανέωσης του Ίσμαελ Μπλάνκο είναι αυτό που απασχολεί την ΑΕΚ. Σήμερα ο πρόεδρος της Ένωσης, Νίκος Θανόπουλος, θα συναντηθεί με τον μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού, Χουάν Μπέρος, αλλά η συμφωνία φαντάζει δύσκολη.

Η Ένωση έχει καταθέσει πρόταση για συμβόλαιο μέχρι το 2013, προσφέροντας στον Μπλάνκο 500.000 ευρώ, τα οποία μπορούν να φτάσουν τις 600.000 ευρώ, ανάλογα με την πορεία της ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη μεριά του, ο Χουάν Μπέρος ζητά 800.000, οι οποίες θα αυξηθούν σε δύο χρόνια. Όπως φαίνεται από τη συνάντηση δεν πρόκειται να προκύψει κάτι οριστικό και πιθανότερο φαντάζει το σενάριο οι δύο πλευρές να ανανεώσουν τη… συνάντησή τους.

Με Χέρσι βασικό κόντρα στον Πανθρακικό

Στο αγωνιστικό μέρος ο Ντούσαν Μπάγεβιτς καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, με αντίπαλο τον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός αναμένεται να τοποθετήσει στους πρώτους έντεκα τον Γιουσούφ Χέρσι, ο οποίος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σάχα θα βρίσκεται για μια ακόμα φορά κάτω από τα γκολπόστ, ενώ στην άμυνα θα βρίσκονται οι Άραούχο, Άρτσε, Ενσαλίβα και Καράμπελας. Μάκος και Καφές θα είναι στα χαφ, ενώ μπροστά τους θα αγωνιστούν οι Χέρσι, Μαντούκα και Σκόκο. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ίσμαελ Μπλάνκο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης