ΑΕΚ: Στον Παππά οι μετοχές των Γκούμα και Χατζηιωάννου

ΑΕΚ: Στον Παππά οι μετοχές των Γκούμα και Χατζηιωάννου
Ο Γκίκας Γκούμας, με γραπτή του δήλωση προς τον NovaΣΠΟΡ Fm 94,6 αποκάλυψε ότι έχει συμφωνήσει με τον Πέτρο Παππά για να μεταβιβάσει σε αυτόν τις μετοχές (οι οποίες ανέρχονται στο 18% του συνόλου της ΠΑΕ ΑΕΚ) και να αποχωρήσει οριστικά -μαζί με τον Πόλυ - από τη μετοχική ομάδα του συλλόγου.

Οι δύο μέτοχοι της Ένωσης, φεύγοντας, θα καταβάλουν σε μετρητά το πόσο 2.170.000 ευρώ στην ΠΑΕ και 150.000 στην Ερασιτεχνική.

Παράλληλα, όπως κατέστησε σαφές ο κ. Γκούμας, θα παραχωρήσει τραπεζικές εγγυήσεις συνολικού ύψους 1.200.000 ευρώ, προκειμένου να εξοφληθούν στις τράπεζες ΑΣΠΙΣ και CITY BANK δάνεια που έχει πάρει ο «δικέφαλος».

Η γραπτή δήλωση του Γκίκα Γκούμα:


«Η πρόταση που έγινε στις 17 Δεκεμβρίου 2009 για τη μεταβίβαση στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ του συνόλου των μετοχών που είναι στον έλεγχο μου στην ΠΑΕ ΑΕΚ (περίπου 18%) δεν έτυχε θετικής ανταπόκρισης.

Κατόπιν τούτου και με δεδομένη την αποχώρησή μου από τον περασμένο Σεπτέμβριο από τα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ ΑΕΚ, προχωρήσαμε σε συμφωνία και μεταβιβάσαμε το ποσοστό αυτό στον κ. Πέτρο Παππά, ενεργοποιώντας παράλληλα τη δέσμευση για άμεση καταβολή μετρητών (2,170,000 Ευρώ) στην ΠΑΕ καθώς και 150,000 για την Ερασιτεχνική ΑΕΚ.

Επιπλέον, αποφασίσαμε με τον κ. Πόλυ Χατζηωάννου να παραχωρήσουμε υπέρ της ΠΑΕ ΑΕΚ τραπεζικές εγγυήσεις συνολικού ύψους 1,200,000 Ευρώ που είχαμε δώσει στις τράπεζες Αspis και Citibank, ώστε να εξοφληθούν προς τις τράπεζες αυτές ισόποσα δάνεια που έχει λάβει η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Κλείνοντας, θέλω να τονίσω ότι όλα αυτά τα χρόνια της συμμετοχής μας στην ΑΕΚ πορευτήκαμε αποκλειστικά και μόνο με γνώμονα το καλό της αγαπημένης μας ομάδας χωρίς ιδιοτέλεια ή διάθεση προσωπικής προβολής. Αυτός ο κύκλος έφτασε η ώρα να κλείσει. Ευχόμαστε ολόψυχα στην επόμενη διοίκηση του κ. Αδαμίδη κάθε επιτυχία και να φέρει την ΑΕΚ εκεί που πραγματικά της αξίζει και που ονειρεύεται ο κάθε ΑΕΚτζής.

Με εκτίμηση,

Γκίκας Γκούμας».Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2010, 22:51