Παρελθόν θα αποτελέσει από την ΑΕΚ ο Ράφικ Τζιμπούρ, όπως αποφάσισαν ο πρόεδρος της «Ένωσης» Σταύρος Αδαμίδης και ο προπονητής της, Μανόλο Χιμένεθ σε συνάντηση που είχα σήμερα το μεσημέρι.

Το επεισόδιο που δημιούργησε ο Αλγερινός επιθετικός στη χθεσινή προπόνηση αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χιμένεθ δεν είναι διατεθειμένος να συγχωρέσει τον παίκτη για την συμπεριφορά του, κάτι που κατέστησε σαφές στον ισχυρό άνδρα του «δικέφαλου» στη μεταξύ τους συνάντηση, επισημαίνοντάς του μάλιστα ότι, αν η ΑΕΚ του δώσει …συγχωροχάρτι, τότε θα δείξει ότι τα αποδέχεται όλα.

Από την πλευρά του, ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης συμφώνησε με τα όσα του είπε ο Χιμένεθ και ως εκ τούτου ο Τζιμπούρ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο «τρομοκράτης», το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι, είναι προς πώληση για όποια ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε περίπτωση που δεν βρεθεί καμία ομάδα για να τον παραχωρήσει η ΑΕΚ, τότε ο παίκτης θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν και έπειτα θα είναι ελεύθερος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 27χρονος επιθετικός βρίσκεται στην μετεγγραφική λίστα της γερμανικής Στουτγκάρδης και της Τουλούζ από τη Γαλλία.

Διαβάστε επίσης:

Έκανε άνω-κάτω την ΑΕΚ και πάλι ο Τζιμπούρ 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης