Τη φανέλα με τον «δικέφαλο» στο στήθος θα φοράει, όπως όλα δείχνουν, στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν ο Βίκτωρ Κλωναρίδης.

Ο 20χρονος εξτρέμ που το καλοκαίρι του 2010 είχε πάρει μετεγγραφή από την ΑΕΚ στη Λιλ ενδέχεται την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο να ακολουθήσει την αντίθετη διαδρομή, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι η «Ένωση» συμφώνησε με τον γαλλικό σύλλογο για την επιστροφή του στα Σπάτα μέχρι το καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να ντυθεί εκ νέου στα «κιτρινόμαυρα» ο Κλωναρίδης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα βάλει το χέρι στην τσέπη ο Άλκης Φωτίου, όπως συνέβη και το καλοκαίρι με την απόκτηση του Κατίδη από τον Άρη.

Ο επιχειρηματίας, ο οποίος ζει στη Ζυρίχη διεμήνυσε στους ανθρώπους της «Ένωσης» ότι προτίθεται να δώσει άμεσα τουλάχιστον 100.000 ευρώ για να γίνει μια μεταγραφή, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να δίνουν τα χέρια με τη Λιλ για τον δανεισμό του νεαρού άσου για τους επόμενους 6 μήνες.

Μάλιστα, όπως ανέφεραν αργά το βράδυ κύκλοι της ΑΕΚ, δεν αποκλείεται ακόμα και την προσεχή Δευτέρα να έρθει ο νεαρός παίκτης στην Αθήνα για να προχωρήσει η περίπτωσή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια ώρα ακούγονται έντονα τα ονόματα του Ανδρέα Τάτου, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, αλλά και του Κενάν Μπαργκάν της Βέροιας, που βρίσκονται ψηλά στην μετεγγραφική λίστα του Εβαλντ Λίνεν.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης