Με μία πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για την κυριακάτικη εξ αναβολής εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Από το σημερινό πρόγραμμα απουσίασε ο Έλφαρ Χέλγκασον, ο οποίος έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με τις Ελπίδες της Ισλανδίας και αναμένεται να επιστρέψει την Κυριακή στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπερ σημαίνει ότι δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου για τον κυριακάτικο αγώνα με την ομάδα του Ηρακλείου.

Απών από τη σημερινή προπόνηση ήταν όμως και ο Γιάννης Κοντοές, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον επιγονατιδικό τένοντα.

Από εκεί και πέρα, ο Παναγιώτης Λαγός και ο Γρηγόρης Μάκος έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του γυμναστή της «Ένωσης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώτος πιθανότατα θα ανεβάσει ρυθμούς τις επόμενες ημέρες αλλά δεν υπολογίζεται για το ματς με τους Κρητικούς, δεδομένου ότι είναι τιμωρημένος, ενώ οι Μάκος, Λαγός πολύ δύσκολα θα προλάβουν το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αντίθετα, ο Νίκος Γεωργέας προπονήθηκε για δεύτερη μέρα σε φουλ ρυθμούς κι θα βρίσκεται στη διάθεση του Κωστένογλου για τον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Όσον αφορά στον Έιντουρ Γκούντγιονσεν, συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα αποκατάστασης εκτός Σπάτων.

Η αυριανή προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» είναι προγραμματισμένη για τις 11.00 το πρωί.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης