«Αφιερώνω τα βραβεία στην ομάδα»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 1 Μαΐου 2013, 13:57
«Αφιερώνω τα βραβεία στην ομάδα»
Ο Ανδρέας Τάτος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League και δήλωσε ότι αφιερώνει όλα τα βραβεία που έχει πάρει στον Άρη.

«Όταν ήρθα δεν περίμενα τόσα βραβεία. Το μόνο που ήθελα ήταν να βοηθήσω να σωθεί η ομάδα. Είχα πει ότι θα σωθούμε κι έτσι έγινε. Η ομάδα δεν άξιζε να είναι τόσο χαμηλά. Τα βραβεία τα αφιερώνω στην ομάδα, τον κόσμο, γιατί έχουν όλοι μερίδιο. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Χαίρομαι που μείναμε στην κατηγορία», είπε ο Τάτος και μίλησε για την παραμονή του Άρη στην κατηγορία:

«Ήταν επιλογή μου να έρθω εδώ. Μου αρέσει ο κόσμος, η έδρα ότι ο σύλλογος κλείνει 100 χρόνια. Ήθελα να έρθω και να δώσω ό,τι μπορώ για να μείνει στη Λίγκα. Η ομάδα έχει περάσει πολλά. Ελπίζω να έρθει επενδυτής και να φθάσει ψηλά την ομάδα. Όπως ξέρετε, έχω δυο χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και δεν είναι στο χέρι μου, εάν θα μείνω στον Άρη. Πέρασα ωραία εδώ. Ξαναγεννήθηκα στον Άρη, βρήκα ξανά τον εαυτό μου και δικαίωσα τους ανθρώπους που με επιλέξανε. Στόχος μου ήταν να βοηθήσω τον Άρη και από εκεί και πέρα να δείξω ότι μπορώ να παίξω σε υψηλό επίπεδο».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 1 Μαΐου 2013, 13:59