Όσα συνέβησαν, μετά το παιχνίδι με τη Βέροια και οι «κατηγορίες» σε βάρος συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών φαίνεται ότι θα φέρει αλλαγές στα πλάνα του Χουάν Ρότσα για το σημερινό ματς με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ.

Έτσι εκτός από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο που έμεινε εκτός αποστολής, τη θέση του στην ενδεκάδα θα χάσει και ο Λουκάς Βύντρα, αφού ο Αργεντινός τεχνικός προτίθεται να τον αφήσει στον πάγκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής ο προπονητής του «τριφυλλιού» είχε τετ α τετ με τον δεξιοπόδαρο αμυντικό, όπου αντιλήφθηκε ότι δεν είναι και στη καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, προβλέποντας ότι στο αποψινό ματς είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αντιδράσεις από τον κόσμο προς το πρόσωπό του.

Έτσι κατέληξαν ότι θα ήταν καλύτερο να μην αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τους Βοιωτούς. Με αυτά τα δεδομένα κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ορέστης Καρνέζης, στα δεξιά της άμυνας θα βρίσκεται ο Σεϊταρίδης, αριστερά ο Σπυρόπουλος, ενώ το κεντρικό δίδυμο της οπισθοφυλακής θα αποτελείται από τους Βελάσκες και Πίντο.
Η τριάδα της μεσαίας γραμμής θα απαρτίζεται από τους Βιτόλο, Ζέκα (δεξιά), Σισοκό (αριστερά), ενώ η τριπλέτα της επίθεσης από τους Μαυρία, Τοτσέ και Κουίνσι.

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης