Όλος ο κόσμος είναι συγκλονισμένος από το τρομοκρατικό χτύπημα στην καρδιά του Μάντσεστερ, που σκόρπισε τον θάνατο σε περισσότερους από 20 ανθρώπους. Η UEFA ανακοίνωσε ότι ο αυριανός τελικός του Europa League ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Άγιαξ θα διεξαχθεί κανονικά στη Στοκχόλμη, με αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

Η διοίκηση της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας με σημερινή της ανακοίνωση ενημέρωσε πως το αυριανό παιχνίδι της Γιουνάιτεντ με τον Άγιαξ θα γίνει κανονικά. Εγγυήθηκε, μάλιστα, ότι το γήπεδο της Στοκχόλμης θα είναι «αστακός» από χιλιάδες αστυνομικούς, προκειμένου η αναμέτρηση να διεξαχθεί δίχως το παραμικρό πρόβλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «H UEFA είναι σοκαρισμένη με τη βραδινή επίθεση στο Μάντσεστερ. Οι σκέψεις μας είναι στις οικογένειες των θυμάτων. Ωστόσο, δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση που να υποδηλώνει ότι ο τελικός του Europa League στη Στοκχόλμη μπορεί να είναι στόχος επίθεσης.

»Η UEFA συνεργάζεται στενά με τις τοπικές αρχές και τη σουηδική ομοσπονδία για πολλούς μήνες και ο κίνδυνος της τρομοκρατίας έχει ληφθεί υπ’ όψιν εξαρχής. Επιπλέον, εφαρμόστηκαν ορισμένα πρόσθετα μέτρα ασφαλείας μετά τις επιθέσεις στη Στοκχόλμη τον περασμένο Απρίλιο».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης