Αφροδίτη Σκαφίδα στο zougla.gr: Αρνούμαι κατηγορηματικά τη χρήση απαγορευμένων ουσιών

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2015, 10:05
Αφροδίτη Σκαφίδα στο zougla.gr: Αρνούμαι κατηγορηματικά τη χρήση απαγορευμένων ουσιών
Για δεύτερο κρούσμα ντόπινγκ μέσα σε λίγες ημέρες που αφορά Ελληνίδα αθλήτρια και συγκεκριμένα την Αφροδίτη Σκαφίδα, ενημέρωσε η IAAF τον ΣΕΓΑΣ, μετά από επανεξέταση δείγματος και μάλιστα όταν επίσης έχει αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Η ίδια με ανακοίνωσή της τονίζει τα εξής:

«Αρνούμαι κατηγορηματικά κάθε κατηγορία εξαπάτησης του αθλητικού ιδεώδους, με τη χρήση απαγορευμένων ουσιών, καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου στον στίβο.

Υποβλήθηκα συνολικά σε 26 ελέγχους ντόπινγκ απο το 2003-2010 και όλα τα δείγματα ήταν αρνητικά. Τελευταία φορά που ελέγχθηκα ήταν στις 31 Ιανουαρίου του 2010.Έκτοτε πέρασαν 5 χρόνια και άλλα 4 χρόνια από την οριστική αποχώρησή μου από την ενεργό δράση.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου ως εν ενεργεία αθλήτριας και τώρα ως γυμνάστριας, ήμουν και είμαι κατά της χρήσης απαγορευμένων ουσιών και υπέρ του αγνού και «καθαρού» αθλητισμού και πρωταθλητισμού.

Θα συνεχίσω να υποστηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις και να βοηθάω όπως μπορώ την εκστρατεία κατά του ντόπινγκ και ταυτόχρονα να διαδίδω το μήνυμα υπέρ του «καθαρού» αθλητισμού και του «Ευ Αγωνίζεσθαι».»


Διαβάστε επίσης:

Στίβος: Θετικό δείγμα της Σκαφίδα από το 2005, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2015, 14:26

Η Πηγή Δεβετζή για την υπόθεση ντόπινγκ: «Είμαι καθαρή»
, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015, 19:08

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2015, 10:39