Τις πολύτιμες υπηρεσίες του Τιμ Κέιχιλ θα στερηθεί η Αυστραλία στα παιχνίδια με τη Μαλαισία και το Ομάν για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.

Ο 31χρονος μέσος, αν και επρόκειτο να ταξιδέψει στη χώρα της Ωκεανίας για τις δύο προαναφερθείσες αναμετρήσεις, είδε το ιατρικό επιτελείο της Έβερτον να μην του επιτρέπει τη συμμετοχή του στα συγκεκριμένα ματς, καθώς απαιτείται περισσότερος χρόνος για να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Παρά τους πόνους που είχε, ο Τιμ έπαιξε το Σάββατο κόντρα στη Λίβερπουλ, ωστόσο η τομογραφία που υποβλήθηκε, έδειξε ότι τώρα χρειάζεται ξεκούραση. Ο παίκτης είναι απογοητευμένος, αλλά δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, αφού δεν θα είναι αρκετά υγιής για να παίξει στα παιχνίδια της Αυστραλίας», ήταν τα λόγια του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου των «ζαχαρωτών», Ντάνι Ντόναχι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κέιχιλ τραυματίστηκε, μετά τη σύγκρουσή του με τον Βινσάν Κομπανί στον αγώνα της 24ης Σεπτεμβρίου με τη Μάντσεστερ Σίτι, (νίκησαν οι «πολίτες» με 2-0 σκορ).

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης