Για το πρόβλημα με τα σκουπίδια, την οικονομική κατάσταση των ομάδων και τα στημένα παιχνίδια μίλησε ο Ντένις Επστάιν, στην «Kolner Stadt Anzeiger». Ο μέσος του Ατρόμητου αρχικά εξέφρασε την έκπληξή του για τα σκουπίδια και τις στοίβες που σχηματίζουν στους δρόμους.

«Έξω από τα σπίτια, τα σκουπίδια έχουν ξεπεράσει τα τέσσερα μέτρα! Όταν λοιπόν ανέβει λίγο η θερμοκρασία, η κατάσταση γίνεται αηδιαστική! Παίρνουμε τα σκουπίδια και τα πάμε στον δίπλα λόφο, με αποτέλεσμα ορισμένοι να έχουν φτάσει τα έξι μέτρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα οικονομικά των ομάδων είπε: «Οι ομάδες ανήκουν σε ανθρώπους που έχουν πολλά χρήματα, έτσι το ποδόσφαιρο μένει μακριά από την κρίση. Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές όμως έχουν βιώσει την κρίση στο πετσί τους, λόγω της αύξησης της φορολογίας. Παλαιότερα έπαιρναν πολλά φορές χρήματα κάτω από το τραπέζι. Τώρα το Υπουργείο Οικονομιών κάνει ό,τι θέλει. Αν παίζεις στον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό, πάντως, δεν έχεις πρόβλημα».

Ο 25χρονος Γερμανός σχολίασε και την υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια: «Αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα. Σε πολλά παιχνίδια τα τελευταία χρόνια υπήρχε η υποψία ότι δεν πήγαν δίκαια τα πράγματα».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης