Ανακοινώθηκε το ρόστερ της Team USA που θα εκπροσωπήσει τις ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Διαβάστε τις λεπτομέρειες και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Ο Jerry Collangelo ανακοίνωσε τους 12 παίκτες που θα εκπροσωπήσουν τις ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Χωρίς εκπλήξεις και με δυο νέα πρόσωπα στο ρόστερ, ο Mike Krzyzewski θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο έχοντας ένα εξαιρετικό υλικό στα χέρια του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, οι point guards είναι οι Chris Paul (Clippers), Russell Westbrook (Thunder) και Deron Williams (Nets). Οι shooting guards είναι οι Kobe Bryant (Lakers), James Harden (Thunder), οι small forwards είναι οι Kevin Durant (Thunder), LeBron James (Heat), Carmelo Anthony (Knicks), Andre Iguodala (Sixers), οι power forwards είναι οι Blake Griffin (Clippers), Kevin Love (Timberwolves) και μοναδικός «καθαρός» center ο Tyson Chandler (Knicks).

Εκτός ρόστερ έμειναν ο Rudy Gay (Grizzlies), o Eric Gordon (Hornets) και ο Anthony Davis (Hornets).

O μέσος όρος ηλικίας της Team USA αγγίζει τα 26.1 έτη, ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας υπάρχουν τρεις παίκτες από την ίδια ομάδα (Durant, Westbrook, Harden).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι τις19 Ιουλίου όταν και θα αντιμετωπίσουν την Μεγάλη Βρετανία σε αγώνα που θα δοθεί στο Manchester, η ομάδα θα συνεχίσει την προετοιμασία της στην Washington.

Σειρά έχει η Αργεντινή στις 22 Ιουλίου ενώ στις 24 θα δώσουν το σημαντικότερο ματς προετοιμασίας στην Βαρκελώνη, απέναντι στην ισχυρή Ισπανία.

Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης