Στην παραδοχή ότι, μετά τη νέα βαθμολογική απώλεια του Παναθηναϊκού, ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος προχώρησε ο Ζέκα, μετά την ήττα με 2-0 του «τριφυλλιού» από την ΑΕΚ.

Αρχικά ο Πορτογάλος μίλησε για το ντέρμπι με την «Ένωση»: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε συνοχή. Στο πρώτο 20λεπτο η ΑΕΚ το εκμεταλλεύτηκε και μετά εμείς εξισορροπήσαμε. Πριν δεχθούμε το γκολ στο δεύτερο μέρος, ο Κατσουράνης είχε μια καλή φάση, αλλά ο τερματοφύλακας των αντιπάλων δεν την άφησε να εξελιχθεί. Το δεύτερο γκολ ξεκίνησε από μια φάση που ήταν φάουλ. Από εδώ και πέρα, πρέπει να δούμε το ματς με τον Ολυμπιακό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία, σχολιάζοντας τις δύο συνεχείς ήττες του Παναθηναϊκού, είπε: «Βρισκόμαστε σε κρίσιμη καμπή. Το να χάνουμε δύο σερί ματς δεν είναι καλό, αλλά ξέρουμε στην ομάδα πως έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε τη ροή των πραγμάτων και στο επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να παλέψουμε για τη νίκη, για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας και να συνεχίσουμε τη μάχη για το πρωτάθλημα έως το τέλος».

Για τις θέσεις των συμπαικτών του στο δεύτερο γκολ, ανέφερε: «Εγώ μόλις είχα αλλάξει θέση. Όμως, δεν συμφωνώ ότι δεν είχαμε τις σωστές θέσεις, καθώς αμέσως εμείς είχαμε την μπάλα».

Καταλήγοντας, αναφορικά με τις πιθανότητες που έχει πλέον ο Παναθηναϊκός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, εκτίμησε: «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην έδρα μας είναι δύσκολο και ξέρουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Πρέπει να δουλέψουμε με διαφορετικό τρόπο και θα παλέψουμε με την ίδια δύναμη. Ας παίξουμε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και μετά το τέλος θα σας πω τι ποσοστά έχουμε για τον τίτλο. Αυτή τη στιγμή εκείνοι έχουν τον πρώτο λόγο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης