«Αυτό που κρατάμε είναι οι τρεις βαθμοί»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2015, 23:48
«Αυτό που κρατάμε είναι οι τρεις βαθμοί»
Ο Μάρκο Σίλβα παρουσιάστηκε δικαιωμένος για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» κρατούν τους τρεις βαθμούς και βλέπουν τη συνέχεια.

«Μπήκαμε δυναμικά στον αγώνα και δείξαμε μεγάλο χαρακτήρα και προσωπικότητα για να πάρουμε τη νίκη. Οι παίκτες μου ήταν από την αρχή απόλυτα αποφασισμένοι. Για τα πρώτα 35 λεπτά, αν όχι για όλο το ημίχρονο, είχαμε αρκετές ευκαιρίες και πολλές τελικές. Μην ξεχνάμε ότι παίζαμε κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο σε μια πολύ θερμή ατμόσφαιρα. Αυτό που κρατάμε είναι οι τρεις βαθμοί, δεν έχει σημασία πόσα γκολ βάλαμε. Είναι παράλληλα πολύ σημαντικό ότι κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνά μας. Θεωρώ ότι φτάσαμε με απόλυτα δίκαιο τρόπο στη νίκη. Στο β’ ημίχρονο ο ΠΑΟΚ αντέδρασε όπως ήταν λογικό. Έπαιζε στην έδρα του και είναι μια καλή ομάδα, αλλά φτάσαμε στη νίκη», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός και αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα της «Τούμπας»:

«Είναι πολύ όμορφο να υπάρχει τέτοια ατμόσφαιρα όταν παίζουν δύο μεγάλες ομάδες. Αυτή την ατμόσφαιρα περίμενα. Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα και περιμένει πολλά από την έδρα του. Πάντως αυτό περίμενα, μία ατμόσφαιρα καταπληκτική για τον γηπεδούχο, που όμως είναι καλή και για τον φιλοξενούμενο. Ο Πορτογάλος τεχνικός ρωτήθηκε για την καθυστέρηση έναρξης της συνέντευξης τύπου, απαντώντας ότι: «Πρέπει να ρωτήσετε αυτόν που οργανώνει τη συνέντευξη Τύπου. Είμαι πράγματι υπεύθυνος για πολλά πράγματα, αλλά όχι και για αυτό».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2015, 23:52