Για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο αλλά και για τους στόχους του Άρη μίλησε ο Νίκος Αγγελούδης σε συνέντευξή του στο συνδρομητικό κανάλι.

Νίκο, πώς περιμένεις το 2013 για τον Άρη; «Κατ’ αρχάς, καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, με υγεία πάνω απ’ όλα! Σίγουρα, είναι μια δύσκολη χρονιά αυτή που ξημέρωσε για τον Άρη, αλλά θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί την Κυριακή. Να κάνουμε την πρώτη νίκη της χρονιάς, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που χρειαζόμαστε τόσο πολύ, ώστε να αρχίσουμε όμορφα το 2013.»

Είναι οριακό το παιχνίδι με τον Πανιώνιο; 
«Δεν θα πω ότι είναι οριακό, όμως σίγουρα θέλουμε τη νίκη. Και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε αυτήν τη νίκη!»

Ο Πανιώνιος είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος… 
«Εμάς δεν μας απασχολεί ο αντίπαλος. Όποιος και να είναι, έρχεται στην έδρα μας, στο Χαριλάου, και με τη βοήθεια του κόσμου, θέλουμε να τον κερδίσουμε. Σίγουρα ο Πανιώνιος έχει αρκετούς βαθμούς στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής και είναι πράγματι η ευχάριστη έκπληξη, αλλά λέω και πάλι πως δεν μας απασχολεί. Θέλουμε να δώσουμε το 100%, να μας βγουν κάποια πράγματα μέσα στο γήπεδο και να κερδίσουμε.»

Περιμένεις ένα «αγχωμένο» ματς από την ομάδα σου, λόγω της αναγκαιότητας που υπάρχει για βαθμούς; 
«Θα προσπαθήσουμε να μην έχουμε άγχος. Χρειαζόμαστε και τη στήριξη από τον κόσμο μας, γιατί είναι το δυνατό σημείο στην έδρα μας. Πιστεύω πως θα κερδίσουμε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νίκο, οι 13 βαθμοί είναι λίγοι. Ο Άρης χρειάζεται υπέρβαση στον β΄ γύρο για να μπορέσει να σώσει την παρτίδα. Είστε έτοιμοι; «Αν δεν ήμασταν έτοιμοι, δεν θα ήμασταν εδώ! Αυτή είναι η δουλειά μας και αυτό θα κάνουμε μέχρι το τέλος.»

Εσύ παίρνεις με τον Αλκαράθ ευκαιρίες, δείχνοντας πως σε υπολογίζει… «Στις προπονήσεις δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, θέλω να παίξω. Περιμένω να μου βγουν κάποια πράγματα μέσα στο γήπεδο, για να μπορέσω να δικαιώσω αυτόν τον άνθρωπο που μ’ εμπιστεύτηκε.»

Περίμενες αυτή την αλλαγή δεδομένων; «Στο ποδόσφαιρο τη μία μέρα παίζεις, την άλλη δεν παίζεις. Εγώ πάντοτε τα έδινα όλα στις προπονήσεις, έκανα υπομονή τον προηγούμενο καιρό, δεν μιλούσα, δεν έκανα τίποτα, προσπαθώντας για το καλύτερο.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία ευχή για το 2013; «Εύχομαι ο Άρης να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει μπει, να πάνε όλα καλά για την ομάδα μας και να βρεθεί ξανά εκεί που της αρμόζει.»

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης