Το πολύ άσχημο, όσο και αναπάντεχο νέο για την υγεία του Στίλιαν Πετρόφ, οδήγησε τον Βούλγαρο ποδοσφαιριστή στην απόφαση να σταματήσει την καριέρα του. Ο παίκτης της Άστον Βίλα με δηλώσεις του σε μέσο της πατρίδας του ανακοίνωσε την απόφαση του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια για να αφιερώσει όλες του τις δυνάμεις στον αγώνα ζωής που θα δώσει με την λευχαιμία.

Είναι το δεύτερο κρούσμα υγείας που δέχτηκε μέσα σε ένα μήνα το αγγλικό και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, μετά το περιστατικό με τον Φαμπρίς Μουάμπα της Μπόλτον και όλοι ελπίζουν να έχουν και οι δύο γρήγοροι ανάρρωση. Αν όμως για τον 23χρονο Άγγλο το ποδόσφαιρο δεν έχει τελειώσει, για τον Πετρόφ η διάγνωση για την περιπέτεια της υγείας του το μεσημέρι της περασμένης παρασκευής ήταν καταδικαστική για την καριέρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τέλος το ποδόσφαιρο για εμένα. Τώρα αρχίζει η μάχη για τη ζωή μου και θέλω να παλέψω όσο περισσότερο μπορώ» είπε ο 32χρονος πρώην πλέον ποδοσφαιριστής στη «Tema Sport» και μίλησε για τα συμπτώματα που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Άρσεναλ, το περασμένο Σάββατο και κορυφώθηκαν μετά τη λήξη του ματς:

«Στο δεύτερο ημίχρονο, αισθανόμουν πολύ αδύναμος, πράγμα πρωτόγνωρο για εμένα. Έτσι είναι όμως η ζωή. Πριν από μια εβδομάδα έπινα ανέμελος τον καφέ μου στο Λονδίνο και τώρα μιλάμε για τη ζωή μου. Θα παλέψω όσο μπορώ και θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για τη στήριξη». Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Στίλιαν Πετρόφ και να είναι το τελευταίο άσχημο γεγονός που συγκλονίζει τον αθλητισμό.

Επιμέλεια: Κίμωνας Ζακυνθινός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης