Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε στην Σούπερ Λίγκα, μετά τη χτεσινή συνεδρίαση του ΔΣ, κατά την διάρκεια του οποίου ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος και του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, επιτέθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς, στον (απόντα) πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρο Αδαμίδη.

Συγκεκριμένα ο κ. Μαρινάκης, χαρακτήρισε τον κ. Αδαμίδη «άπειρο παράγοντα και επικίνδυνο για το ποδόσφαιρο», ενώ πρόσθεσε «Δεν επιτρέπεται να βγάζει ανακοίνωση και να αποκαλεί τον Ατρόμητο “ομάδα της γειτονιάς”. Μας δημιουργεί συνέχεια προβλήματα. Δεν μπορούμε να πάρουμε τα λεφτά μας από τον ΟΠΑΠ. Δεν έρχεται να υπερασπιστεί τον εαυτό της για τα προβλήματα που δημιουργεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άμεση η απάντηση του Αδαμίδη

Η αντίδραση από τον Σταύρο Αδαμίδη ήταν άμεση. Ο πρόεδρος της Ένωσης δεν άφησε αναπάντητα τα όσα είπε ο κ. Μαρινάκης και με σημερινή του δήλωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της «Ένωσης» έδωσε σκληρή απάντηση στον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκα και του Ολυμπιακού, επιστρέφοντας του τον χαρακτηρισμό του «επικίνδυνου» και κατηγορώντας τον ότι χρησιμοποίει την ιδιότητα του προέδρου της Σούπερ Λίγκας σαν άλλοθι.

Αναλυτικά η δήλωση Αδαμίδη: «Χωρίς καμία έκπληξη πληροφορήθηκα την για μια ακόμη φορά ανούσια επίθεση του Προέδρου της Superleague κ. Μαρινάκη προς το πρόσωπο μου και την ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Superleague.

Κουράστηκα και απαξιώ να ασχολούμαι με παράγοντες που θέλουν να παρουσιάζονται ως τιμητές και υπερασπιστές των πάντων αγνοώντας κατ’ επανάληψη τη θεσμική τους ιδιότητα, η οποία φαίνεται τους δίνει άλλοθι για τα όποια απωθημένα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ποιος είναι επικίνδυνος για το ποδόσφαιρο το κατέγραψε φέτος η ιστορία. Και δυστυχώς κ. Μαρινάκη, η ιστορία δεν καταλαβαίνει ούτε από πιέσεις ούτε από απειλές».

«Η συμπεριφορά Αδαμίδη φάνηκε στον τελικό»

Οι «ερυθρόλευκοι», μπορεί να μην εξέδωσαν νέα ανακοίνωση εις βάρος του Αδαμίδη, ωστόσο παράγοντες της ΠΑΕ τοποθετήθηκαν επί του θέματος.

«Η συμπεριφορά του κ.Αδαμίδη αποδείχθηκε στον τελικό και απέναντι σε έναν παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου με τον χαρακτήρα του Γιώργου Σπανού. Όλα τα άλλα είναι ανάξια απάντησης» τόνισαν χαρακτηριστικά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης