Με ποια ομάδα θέλει πραγματικά να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Με ποιους παίκτες, Τατσόπουλο, Γαϊτάνη κι ένα κάρο άλλους περίεργους. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται, για όσους βλέπουν μπάλλα.

Ο κρατικός προϋπολογισμός ψηφίστηκε κι αυτή ήταν μία ακόμα επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ. Ένα κόμμα που προσπαθεί να κάνει μόνον αντιπολίτευση κι όχι πολιτική, χωρίς να πείθει αγωνιστικά ότι αξίζει να κυβερνήσει. Μ’ έναν άλλον αντίπαλο, όχι αυτόν τον επιθεωρησιακό ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση θα είχε ανατραπεί προ πολλού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν είναι ομάδα αξιώσεων ο ΣΥΡΙΖΑ και γι’ αυτό παίζουν μπάλλα Σαμαράς, συγκυβέρνηση. Η ξαφνική, άλλωστε, άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ, από κόμμα τσόντα, όπως καταγράφηκε στις δύο σερί εκλογικές αναμετρήσεις, ήταν δοσμένη, χαριστική από τον κόσμο. Λόγω της καταιγιστικής φθοράς του ΠΑΣΟΚ.

ΣΥΡΙΖΑ είναι και ο ΠΑΟΚ. Ξεκίνησε για πρωτάθλημα και τελικά το χώνεψαν ότι δεν είναι ικανοί να ανταγωνιστούν τον Ολυμπιακό. Η ομάδα απογοητεύει τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη, μάλιστα χωρίς να αντιμετωπίζει θηρία στο γιουρόπα. Γιατί;

Δεν έχει ομάδα ο ΠΑΟΚ για περισσότερα πράγματα. Γιατί; Ξοδεύεται σαν τον ΣΥΡΙΖΑ περισσότερο στις διαμαρτυρίες, στις καταγγελίες. Το χειρώτερο δοξαστικό. Πλημμυρίζουν τα αποδυτήρια της Τούμπας από δικαιολογίες. Δεν φταίει η διοίκηση, ούτε οι παίκτες και ο προπονητής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να, όμως, που ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο παρουσιάζεται ασταθής, ανασφαλής, αναποτελεσματικός.

ΜΗΠΩΣ δεν θα το πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ ακόμα κι αν του το «δίνουν», γράφει ο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης