Την πίστη του για την κατάκτηση του τίτλου εξέφρασε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος θεωρεί πως υπάρχει ακόμη χρόνος μέχρι να τελειώσει η υπόθεση Campionato.

Η Μίλαν αυτή τη στιγμή, έπειτα από δύο συνεχόμενα στραβοπατήματα, έχει βρεθεί έναν βαθμό πίσω από τη Γιουβέντους, αλλά τα πάντα είναι ακόμα ρευστά. Ο Αλέγκρι πιστεύει πως η αντίπαλος της ομάδας του στη βαθμολογία δεν είναι άτρωτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Εξακολουθούμε να έχουμε πολλούς τραυματισμούς και αρκετούς τιμωρημένους ποδοσφαιριστές, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, ούτε άλλοθι» είπε αρχικά.

«Η Μίλαν είχε μία εξαιρετική σεζόν ως τώρα και αυτό οφείλεται στη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές. Η Serie Α είναι ένα πολύ ανοιχτό πρωτάθλημα και θα γίνει μάχη μέχρι τέλους» πρόσθεσε ο τεχνικός της Μίλαν.

Τέλος, αναφέρθηκε στη μάχη των δύο ομάδων: «Η Γιουβέντους εξαρτάται μόνο από τον εαυτό της, αλλά δεν είναι ανίκητη. Δεν έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα, υπάρχουν επτά αγώνες ακόμη και βρισκόμαστε μόλις έναν βαθμό πίσω. Εννοείται πως θα ήθελα να προηγούμασταν, αλλά μπορούμε να πάρουμε τον τίτλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης