Αισιόδοξος ότι οι παίκτες του θα καταφέρουν να επικρατήσουν αύριο επί του ΠΑΟΚ, στο ντέρμπι της συμπρωτεύουσας, που θα διεξαχθεί στο Αλεξάνδρειο, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του  Άρη, Βαγγέλης Αλεξανδρής.

«Έχουμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά για τον αγώνα και είμαστε αισιόδοξοι ότι με τη βοήθεια του κόσμου, που ελπίζουμε ότι θα γεμίσει το Παλέ, θα πάρουμε στο τέλος τη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε πολύ για να πετύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει εδώ και καιρό», ανέφερε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.

Από την πλευρά του ο Ρόναλντ Ντέιβιτς, δήλωσε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Θα μελετήσουμε τους αντιπάλους μας στο βίντεο και θα εφαρμόσουμε ότι μας ζητήσει ο κόουτς. Το “κλειδί” για τη νίκη θα η καλή ομαδική άμυνά μας και το να αγωνιστούμε με καρδιά. Θα παλέψουμε για να κερδίσουμε.

Ανυπομονώ να έρθει ή ώρα που θα αρχίσει η αναμέτρηση. Αυτός ο αγώνας είναι ο πιο σημαντικός που θα δώσω μέχρι στιγμής στην καριέρα μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία ο Αμερικανός ανέφερε: «Δεν πρόκειται να αλλάξω τις συνήθειές μου. Προσεγγίζω τον συγκεκριμένο αγώνα, όπως και τους υπόλοιπους. Θα προσπαθήσω να ξεκουραστώ όσο γίνεται περισσότερο σήμερα, θα μπω αύριο στο παρκέ πριν τον αγώνα για έξτρα σουτ και θα βγάλω την ώρα της «μάχης» όλη μου την ενέργεια. Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει για τους φιλάθλους του Άρη μια νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Έχω δει αρκετά βίντεο στο youtube, κόσμος στο δρόμο τις τελευταίες μέρες μου ζητάει να κερδίσουμε και περιμένω αύριο από τους φιλάθλους μας να είναι πολύ ενθουσιώδεις. Ανυπομονώ να ζήσω από κοντά αυτήν την ατμόσφαιρα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης