Συγκίνηση προκάλεσε η συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο αδερφός του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή της Λάρισας Αντόνιο Ντε Νίγκρις, Άλντο. Ο μικρότερος αδερφός του, που αγωνίζεται στη Μοντερέι, μίλησε για τον «Ελ Τάνο» και ξεκαθάρισε ότι η οικογένειά του γνώριζε για το πρόβλημα με την καρδιά του, όμως κανείς δεν περίμενε αυτό το τέλος.

«Γνωρίζαμε την κατάστασή του, αλλά πιστεύαμε πως δεν ήταν σοβαρό το πρόβλημα. Νομίζαμε πως ήταν κάτι φυσιολογικό. Έφυγε από κοντά μας γιατί ο Θεός το ήθελε να γίνει έτσι. Μάλλον είχε καλύτερα σχέδια για τον Αντόνιο», είπε ο Άλντο Ντε Νίγκρις και συνέχισε μιλώντας για την προσωπικότητα του αδερφού του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ξέρω πως με παρακολουθεί και πιθανότατα θα είναι εκνευρισμένος βλέποντάς με έτσι. Ποτέ του δεν ήθελε να με βλέπει σε τέτοια κατάσταση, αλλά γνωρίζει πως θα συνεχίσω να παλεύω για το κοινό μας όνειρο, που ήταν η συμμετοχή σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Ήταν για μένα κάτι παραπάνω από ένας αδερφός. Ουσιαστικά αυτός με μεγάλωσε. Ήταν ένας μαχητής, όλοι το γνωρίζουμε αυτό. Ελπίζω να έχω πάρει έστω και λίγο από αυτόν για να πετύχω κάποια από τα πράγματα που πέτυχε εκείνος.

Προσπάθησα να ακολουθήσω τα βήματά του. Πάντα μου έλεγε πως θα γίνω καλύτερος από εκείνον και του απαντούσα πως είναι απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο λόγω του ταλέντου και του χαρακτήρα του. Ποτέ κανένας δεν μίλησε με άσχημα λόγια για τον Αντόνιο».

Όσο για το αν θα αγωνιστεί στα play-off του μεξικάνικου πρωταθλήματος απέναντι στην Κλαμπ Αμέρικα, τόνισε: «Θέλω να παίξω. Αν δεν το κάνω, ξέρω πως ο Αντόνιο θα εμφανιστεί και θα με πλακώσει στο ξύλο. Ήθελε πάντα να παίζω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε τις δηλώσεις του Άλντο Ντε Νίγκρις:

Διαβάστε επίσης:

Στο Μεξικό η κηδεία του Ντε Νίγκρις
, Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2009, 07:18

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης