Μια πολύ σημαντική νίκη πήρε ο Ηρακλής, που επικράτησε 1-0 του Εργοτέλη στο «Παγκρήτιο» σε παιχνίδι για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση το πέτυχε στο 52’ ο Παπαστεριανός, ενώ στο 73’ ο Ζούνιορ αστόχησε σε πέναλτι. Με αυτή τη νίκη ο Ηρακλής έφτασε τους 25 βαθμούς και ανέβηκε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι δύο ομάδες έχοντας ως στόχο τους βαθμούς δεν μπόρεσαν να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος. Οι γηπεδούχοι διατηρούν μια ελαφρά υπεροχή και δημιούργησαν δύο ευκαιρίες, χωρίς να μπορέσουν να σκοράρουν. Στο 29’ ο Μπούντιμιρ με πλασέ νίκησε τον Κοβαλέφσκι, αλλά ο Κατσαμπής κατάφερε να απομακρύνει, ενώ στο 45’ από λάθος του Σαρακατσάνου, ο Κουτσιανικούλης επωφελήθηκε, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Από την πλευρά του ο Ηρακλής απείλησε στο 31’ με τον Πόζα να αποκρούει την προσπάθεια του Παπαστεριανού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν να σκοράρουν. Στο 52’ από μπαλιά του Κίκο Ρατόν, ο Παπαστεριανός κοντρόλαρε και με ανάποδο «ψαλίδι» έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και σκόραρε το πιο όμορφο γκολ της αγωνιστικής. Ο Εργοτέλης πίεσε να ισοφαρίσει και έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο 73’. Ο Παπαζαχαρίας ανέτρεψε τον Μπούντιμιρ στην περιοχή και ο Εργοτέλης κέρδισε πέναλτι. Την ποινή εκτέλεσε ο Ζούνιορ, ο οποίος σημάδεψε ψηλά άουτ και στέρησε από την ομάδα του την ισοφάριση.

Κίτρινες κάρτες: Μάρκες, Ντιέ, Σαρακατσάνος, Μάρτος, Παπαζαχαρίας, Κοβαλέφσκι

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Πόζα, Γελαδάρης, Χίμπλινγκερ, Κορδονούρης (84′ Φερνάντες), Ρομάνο, Μπέτο (67′ Ογκουνσότο), Ορφανός, Ζούνιορ, Κουτσιανικούλης (77′ Καρέλης), Μπoύντιμιρ, Γιαλούσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ηρακλής (Μάκης Κατσαβάκης): Κοβαλέφσκι, Μπούρμπος (46′ Κίκο Ρατόν), Κατσαμπής, Ντιέ, Μάρτος (70′ Παπαζαχαρίας), Μάρκες (79′ Επστάιν), Σαρακατσάνος, Ιωαννίδης, Παπαστεριανός, Γιάντσης, Βούκοβιτς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης