Δύο νέα προβλήματα προέκυψαν στον Παναθηναϊκό για το παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Οι Γιώργος Καραγκούνης και Βαγγέλης Μάντζιος δεν κατάφεραν να προπονηθούν και έκαναν θεραπεία γεγονός που θέτει τη συμμετοχής τους στο παιχνίδι της Κυριακής εν αμφιβόλω. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα δοκιμάσουν το επόμενο διήμερο να μπουν σε ρυθμούς προπονήσεων, αλλά σε περίπτωση που δεν τα καταφέρουν θα αποκλειστούν από την αποστολή των «πράσινων».

Ήδη, ο Χενκ Τεν Κάτε δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Λουκά Βύντρα και στον τραυματία Μαρσέλο Μάτος και σίγουρα δε θέλει άλλους «πονοκεφάλους» από τη στιγμή που το παιχνίδι στην Τρίπολη θεωρείται στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού κομβικής σημασίας για την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Να θυμίσουμε ότι μετά την Τρίπολη το «τριφύλλι» θα αντιμετωπίσει την Ξάνθη και τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, ενώ θα παίξει το μοναδικό εκτός έδρας παιχνίδι του στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίθετα, τα καλά νέα για τον Ολλανδό τεχνικό ήρθαν από τους Ζιλμπέρτο Σίλβα και Γκάμπριελ, οι οποίοι ξεπέρασαν τους μικροτραυματισμούς του και θα είναι σε θέση να αγωνιστούν κόντρα στους Αρκάδες.

«Βλέπει» Αρμπολέδα ο Παναθηναϊκός

Στο μεταγραφικό τομέα, οι «πράσινοι» μετά τους Κατσουράνη και Σεϊταρίδη φαίνεται που εξετάζουν την περίπτωση του αμυντικού της Λεχ Πόζναν, Μανουέλ Αρμπολέα. Ο Κολομβιανός είναι 29 ετών και αγωνίζεται στον πολωνικό σύλλογο από το 2008. Η Λεχ Πόζναν σε περίπτωση που ικανοποιηθεί οικονομικά αναμένεται να δώσει το «ΟΚ» για την παραχώρησή του. Στο… κόλπο της μεταγραφής φέρεται να είναι και το Αμβούργο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην εθνική της Νοτίου Αφρικής ο Μπράις Μουν

Στους 23 «εκλεκτούς» της αποστολής της Νοτίου Αφρικής για τα φιλικά παιχνίδια με τη Νορβηγία και την Πορτογαλία είναι ο Μπράις Μουν. Ο ομοσπονδιακός προπονητής των «Μπαφάνα-Μπαφάνα» φαίνεται πως υπολογίζει στον αμυντικό του Παναθηναϊκού, ενώ στις επιλογές του είναι και ένας πρώην «πράσινος» ο Νασίφ Μόρις, ο οποίος ενδέχεται λόγω τραυματισμού να μην αγωνιστεί στο παιχνίδι με τους Νορβηγούς.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης