Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει  ο προπονητής του Πανιώνιου, Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς για να ξέρει αν θα μπορεί να υπολογίζει στον Λόνι Μπάξτερ για το παιχνίδι με τον Πανελλήνιο στην Κυψέλη, το οποίο θα κρίνει την είσοδο ή όχι των «κυανέρυθρων» στην τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Αντίθετα, σίγουρη θεωρείται η απουσία του Ντικούδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Νεοσμυρνιώτες έχουν τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια απέναντι στους «Ολυμπιονίκες». Οι δύο εξ’ αυτών ήταν για τα περσινά πλέι οφ, ενώ η τρίτη σημειώθηκε στον πρώτο γύρο στο κλειστό του Ελληνικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δηλώσεις για την αναμέτρηση της Κυψέλης έκανε ο Λίβον Κένταλ. Ο Καναδός φόργουορντ του Πανιώνιου τόνισε:

«Ξέρουμε ότι πρόκειται για ένα πολύ κρίσιμο αγώνα και έχουμε προετοιμαστεί καταλλήλως. Σίγουρα δεν έλειψαν και πάλι οι τραυματισμοί, που δεν μας επέτρεψαν να δουλέψουμε όπως θα θέλαμε, αλλά, όταν μπαίνεις στο γήπεδα, όλα αυτά τα αφήνεις στην άκρη. Απέναντί μας θα έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, που την ξέρουμε και μας ξέρει άριστα. Θεωρώ ότι θα κερδίσει η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη και θα παίξει με συγκέντρωση και στα 40 λεπτά. Σε παιχνίδια που οι διαφορές των ομάδων είναι μικρές, και η κάθε λεπτομέρεια έχει μεγάλη σημασία, γι΄ αυτό και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης