Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 17ης αγωνιστικής πήρε ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος τιμήθηκε για την απόδοσή του στην αναμέτρηση με τον Άρη. Ο μέσος των «πράσινων» τόνισε στις δηλώσεις του για ενότητα και εξήγησε πως μόνο με αυτόν τον τρόπο θα πάει η ομάδα μπροστά.

«Εγώ πέτυχα το γκολ, αλλά θα μπορούσε να είναι κάποιος άλλος στη θέση μου και να έδινε τη νίκη στην ομάδα. Το θετικό είναι ότι η ομάδα βρίσκει έναν ρυθμό και παίρνει θετικά αποτελέσματα. Σίγουρα, όταν πηγαίνει καλά η ομάδα, είμαι κι εγώ χαρούμενος και θέλω να συνεχίσω με αυτούς τους ρυθμούς και στα επόμενα παιχνίδια» είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο κεκλεισμένων των θυρών ματς με την Καβάλα στο ΟΑΚΑ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι μία πολύ δύσκολη ομάδα. Κατά την προσωπική μου άποψη, είναι πιο δύσκολος αντίπαλος και από τον Άρη. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια, γιατί θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε και θα πάρουμε τους τρεις πόντους. Χρειάζεται υπερπροσπάθεια από την πλευρά μας, γιατί τον τελευταίο καιρό τα πράγματα δεν ήταν και πολύ καλά, αλλά θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτές τις συνθήκες και να πάρουμε ακόμα κι έτσι τους τρεις πόντους».

Για τον αγώνα του δεύτερου γύρου με τον Ολυμπιακό ανέφερε: «Είναι πολύ μακριά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας μέχρι τότε. Βλέπουμε ένα-ένα τα παιχνίδια ξεχωριστά, πάμε νίκη-νίκη και ό,τι βγει. Πάνω απ` όλα να έχουμε την υγεία μας, γιατί, αν δεν έχεις υγεία, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα».

Τέλος, ο Νίνης διέψευσε τα δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον ξένων ομάδων: «Αν δεν υπάρχει ενότητα και δεν είμαστε μια γροθιά, δεν θα πάμε μπροστά. Πρέπει να βρούμε την ηρεμία στην ομάδα αυτή τη στιγμή, να μην κοιτάμε τι γίνεται γύρω μας, γιατί δυστυχώς γίνονται πράγματα που δεν είναι ωραία και νομίζω ότι πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους που έχουμε και μόνο εμείς μπορούμε να τα καταφέρουμε μεταξύ μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης