Στη Βιτόρια από την Κάχα Λαμποράλ δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι για τον δεύτερο γύρο της Ευρωλίγκα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι οι Ισπανοί είναι με την πλάτη στον τοίχο και θα παλέψουν για τη νίκη, ωστόσο επεσήμανε ότι αν οι «ερυθρόλευκοι» επικρατήσουν θα έχουν κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση.

«Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος του ομίλου και πάμε για ένα δύσκολο ματς γιατί η Κάχα είναι με την πλάτη στον τοίχο. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Έδειξαν με την Βαλένθια πως είναι σε καλή κατάσταση, πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό γιατί είναι κλασική ισπανική ομάδα. Αν κερδίσουμε, σε πολύ μεγάλο ποσοστό θα εξασφαλίσουμε και την πρόκριση, κάτι που είναι ο αρχικός στόχος για εμάς φέτος», τόνισε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού και συμπλήρωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σε σχέση με το παιχνίδι στο ΣΕΦ, αυτοί έχουν +3 παίκτες ενώ εμείς έχουμε 1,5 μήνα δύσκολων αγώνων και έχουμε περάσει μέσα από πολλές διεργασίες και νομίζω θα εμφανιστούμε καλύτεροι και πιο έτοιμοι».

Για το παιχνίδι στη Βιτόρια με την Κάχα Λαμποράλ μίλησε και ο Κώστας Παπανικολάου: «Δεν λέμε μεγάλα λόγια. Είμαστε σε καλή κατάσταση όλα τα παιδιά. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να παλέψουμε για την κάθε φάση. Είναι ομάδα με ιδιαιτερότητες η Κάχα Λαμποράλ, καθώς έχει ψηλούς που σουτάρουν και παίζουν αρκετά εκτός ρακέτας. Τους αρέσει να τρέχουν στον αιφνιδιασμό και εμείς οφείλουμε να πάμε το παιχνίδι εκεί που θέλουμε για να φτάσουμε στη νίκη».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης