Αφού… ξέμεινε στην Μάντσεστερ Σίτι, ο Κάρλος Τέβες αποφάσισε να ρίξει γέφυρες προς τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, προκειμένου να βγει από τη «ναφθαλίνη».

Ο Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Ιταλό τεχνικό, μετά το μεταξύ τους επεισόδιο, με δηλώσεις του έθεσε εαυτόν στη διάθεσή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αν έκανα λάθος, ζητώ συγγνώμη. Ειλικρινά, όμως, πιστεύω πως δεν έκανα λάθος. Αν ο Μαντσίνι πραγματικά θα με δεχόταν πίσω στην ομάδα, θα το ήθελα, αλλά όχι αν αυτό γίνεται για τα ΜΜΕ.

Πιστεύω πως ο προπονητής θα μπορούσε να λύσει ιδιωτικά το πρόβλημα που υπήρχε ανάμεσά μας. Εκεί πιστεύω πως έκανε λάθος. Είχαμε διαφωνίες και στο παρελθόν, πέρυσι παραλίγο να πιαστούμε στα χέρια, αλλά είναι νικητής όπως κι εγώ», τόνισε αρχικά ο Τέβες, ο οποίος βρίσκεται εκτός ομάδας από τον περασμένο Σεπτέμβριο λόγω της άρνησής του να μπει αλλαγή στην αναμέτρηση κόντρα στην Μπάγερν για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, προσθέτοντας:

«Είμαι έτοιμος να επιστρέψω και να φορέσω τη φανέλα της Σίτι. Θα προπονούμαι, θα δώσω τα πάντα και θα είμαι ξανά στη διάθεση της ομάδας. Φαντάζομαι πως όταν αγωνιστώ ξανά θα πρέπει να είμαι εξαιρετικός για να κερδίσω τους επικριτές μου. Δεν θα είναι εύκολο, ούτε για μένα, ούτε και για τους οπαδούς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης