Αναγέννηση Επανομής: Ογκουνσότο και με τη... βούλα

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012, 19:45
Αναγέννηση Επανομής: Ογκουνσότο και με τη... βούλα

Ολοκληρώθηκε η μετεγγραφή του Πάτρικ Ογκουνσότο στην Αναγέννηση Επανομής, καθώς οι ιθύνοντες της τελευταίας ανακοίνωσαν κι επίσημα την απόκτηση του Νιγηριανού επιθετικού.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Επανομής με μεγάλη χαρά ανακοινώνει μια από τις σημαντικότερες μεταγραφές στην ιστορία της, αποκτώντας τον Πάτρικ Ογκουνσότο».

Οι δηλώσεις του Ογκουνσότο:


Με την υπογραφή του νέου συμβολαίου του, ο Ογκουνσότο δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Επανομής:«Δυο χρόνια μετά επιστρέφω στην Ελλάδα και είμαι πολύ χαρούμενος, δεδομένου ότι νιώθω... Έλληνας! Είμαι δώδεκα χρόνια στη χώρα, από τα 17 μου. Δε ξέρω πολλά για τη νέα μου ομάδα για να είμαι ειλικρινής, ούτε καν απόλυτα την κατηγορία, που διαρκώς αλλάζει. Διαπίστωσα όμως ότι υπάρχουν φιλοδοξίες και έρχομαι με κίνητρα και όρεξη για μια καλή πορεία. Προέχει να γνωριστώ καλά με τα άτομα που απαρτίζουν την Αναγέννηση. Θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω, αλλά δεν θα είμαι μόνος μου, ούτε μπορώ να τα κάνω όλα μόνος. Το άθλημα είναι ομαδικό και προέχει να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν μπορώ να υποσχεθώ συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων. Θέλω απλά να δείξω ότι ο Πατρίκ είναι... εδώ! Είναι μεγάλη πρόκληση αυτό για μένα, όπως και να δικαιώσω αυτούς που με εμπιστεύτηκαν, δίνοντας παράλληλα χαρά στον κόσμο μας».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012, 19:59