Την Παρασκευή, κατά πάσα πιθανότητα, ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα ανακοινώσει την απόφασή του αναφορικά με το μέλλον του στον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» συναντήθηκε το πρωί της Τετάρτης με τον πρόεδρο της ισπανικής ομάδας, Σάντρο Ροσέλ και τον τεχνικό διευθυντή, Άντονι Θουμπιθαρέτα και, όπως αναφέρουν πηγές προσκείμενες στον ίδιο αλλά και την ομάδα, αύριο θα μιλήσει στους ποδοσφαιριστές των «μπλαουγκράνα» και ακολούθως θα κοινοποιήσει την απόφασή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συνάντηση των τριών ανδρών πραγματοποιήθηκε την επομένη του αποκλεισμού από την Τσέλσι, στο σπίτι του Ροσέλ και διήρκεσε τρεις ώρες.

Σύμφωνα με όσα διαρρέουν από το σύλλογο ο Γκουαρντιόλα βρίσκεται πιο κοντά στο να πει «αντίο» στην ομάδα με την οποία θριάμβευσε για τρία χρόνια, και η απόφαση να μιλήσει πρώτα με τους ποδοσφαιριστές πριν ανακοινώσει οτιδήποτε είναι ένα «σημάδι» προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εφημερίδα «Mundo Deportivo» γράφει ότι αν ο Γκουαρντιόλα εγκαταλείψει τη θέση του, θα αντικατασταθεί από τον Ερνέστο Βαλβέρδε ή τον Λοράν Μπλαν, που βρέθηκε στο «Καμπ Νου» την περασμένη Τρίτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης