Στο «φλερτ» του Σωτήρη Νινη με την Πάρμα αναφέρθηκε μία ιταλική ιστοσελίδα, τονίζοντας ότι ενδεχομένως και σήμερα οι τζιαλομπλού» να ανακοινώσουν την απόκτηση του παίκτη.

Πιο συγκεκριμένα το site «datasport», αναφέρει ότι οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία και απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για τις υπογραφές, ή οποίες δεν αποκλείεται να διευθετηθούν μέχρι σήμερα το βράδυ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, η οποία παρουσιάζει το θέμα ως αποκλειστικό, ο μεσοεπιθετικός του «τριφυλλιού» θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Πάρμα, κάτι που ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από τρεις περίπου εβδομάδες, ο εκτελεστικός διευθυντής του ιταλικού συλλόγου, Πιέτρο Λεονάρντι, τόνισε πως ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού μπορεί να παίξει στην Πάρμα, ωστόσο αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τα περί συμφωνίας.

Από την πλευρά του ο 21χρονος διεθνής άσος είχε δηλώσει επί του θέματος ότι «Φυσικά και θα ήθελα να αγωνιστώ στη Serie A, αλλά αυτή τη στιγμή μοναδικός μου στόχος είναι να τα πάω καλά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου και όλα τα άλλα θα τα δούμε την κατάλληλη στιγμή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης