Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Djibril Cisse στον Παναθηναϊκό, καθώς οι διοικούντες την «πράσινη» ΠΑΕ ανακοίνωσαν την απόκτησή του για τέσσερα χρόνια.

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Djibril Cisse για την υπογραφή συμβολαίου διάρκειας τεσσάρων ετών», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των «πρασίνων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 28χρονος στράικερ θα παραμείνει στη χώρα μας έως την Κυριακή, ενώ στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αγγλία για να μαζέψει τα πράγματά του. Έτσι αναμένεται να ενσωματωθεί κατ’ ευθείαν στην αποστολή του Παναθηναϊκού στην Ελβετία.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος αναμένεται σήμερα να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Στην Ελλάδα από σήμερα ο Sebastian Leto

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Αθήνα βρίσκεται από σήμερα ο Sebastian Leto, αν και αρχικά αναμενόταν στη χώρα μας την Κυριακή. Ο πρώην άσος των «ερυθρολεύκων» θα περάσει, κι αυτός με τη σειρά του, από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα από τους «πράσινους» την 1η Ιουλίου, καθώς το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό εκπνέει στις 30 Ιουνίου.

Τέλος, φήμες θέλουν τον Νίκο Πατέρα να είχε συνάντηση με τον άλλοτε άσο του Ολυμπιακού, Neri Castillo, στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, ενόσω περίμενε την άφιξη του Djibril Cisse. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η συνομιλία του προέδρου της ΠΑΕ με τον Ουρουγουανό ποδοσφαριστή φέρεται να διήρκησε για αρκετά λεπτά.

Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση του Γκούμα με τον Αντωνίου

Ούτε και στη σημερινή συνάντηση, που είχε ο αρχηγός του «τριφυλλιού» με τον Κώστα Αντωνίου, βρέθηκε η «χρυσή τομή» στο θέμα της αποχώρησης του Γιάννη Γκούμα από τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, ο έμπειρος αμυντικός εξήλθε από γραφεία της ΠΑΕ αρκετά εκνευρισμένος, χωρίς διάθεση για δηλώσεις.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Γκούμας δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στην χθεσινή πρώτη συγκέντρωση των «πρασίνων», καθώς του ζητήθηκε να αποχωρήσει από αυτή, έπειτα από εντολή του Henk ten Cate, ο οποίος, ως γνωστόν, δεν τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του εν όψει της νέας σεζόν.

(Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009, 10:59)

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης