Με τη φανέλα του Ατρόμητου θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Σωκράτης Φυτανίδης, καθώς η ομάδα του Περιστερίου ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου αμυντικού, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Σωκράτη Φυτανίδη. Ο ποδοσφαιριστής που αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο αρκετών ελληνικών ομάδων, αλλά και συλλόγων του εξωτερικού, βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου».

Ο 27χρονος αμυντικός στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ατρόμητου τόνισε ότι οι λόγοι που επέλεξε την ομάδα του Γιώργου Δώνη για να συνεχίσει την καριέρα του είναι η υγεία του συλλόγου, καθώς και ο στόχος δημιουργίας ενός συνόλου που θα διεκδικεί στόχους.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πια στην οικογένεια του Ατρόμητου. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο προσέγγισης της ομάδας, ενώ είναι αλήθεια ότι υπήρχαν αρκετοί σύλλογοι που ενδιαφέρθηκαν για εμένα.Η επιλογή μου είχε, όμως, να κάνει με το γεγονός ότι βρήκα μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, άριστες συνθήκες εργασίας, ένα προπονητικό επιτελείο που δείχνει έργο και το οποίο έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου να πω το «ναι». Γενικά, βρήκα ένα περιβάλλον που βγάζει «υγεία» ώστε εγώ και κάθε αθλητής να δείχνει τον καλύτερο εαυτό του μέσα στο γήπεδο», είπε αρχικά ο Φυτανίδης και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δε θέλω να λέω λόγια από τόσο νωρίς, είναι περιττό. Έχω, όμως, πολλές φιλοδοξίες σαν ποδοσφαιριστής, γι’ αυτό αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει να ξεκινήσω δουλειά για να φτιάξουμε ένα σύνολο που να μπορεί να διεκδικεί στόχους, όπως πέρυσι που ο Ατρόμητος έφτασε στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης