Μετά από τρία χρόνια ο Jared Homan επιστρέφει στην ομάδα του Αμαρουσίου. Ο 26χρονος σέντερ που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας των βορείων προαστίων τη σεζόν 2005-06 έστειλε υπογεγραμμένο το νέο του συμβόλαιο και αναμένεται να ενισχύσει τους «κίτρινους» στο νέο πρωτάθλημα της Α1.

«Το Μαρούσι ήταν η πρώτη μου επαγγελματική ομάδα μετά το κολέγιο και εκτιμώ την ευκαιρία που μου έδωσε. Η συνεργασία μας ήταν άψογη από κάθε πλευρά. Οι αναμνήσεις μου είναι πολύ καλές, και γιατί φέραμε πολύ καλά αποτελέσματα και γιατί θεωρώ ότι με βοήθησε να μάθω τον ευρωπαϊκό τρόπο παιχνιδιού. Το θετικό είναι ότι δεν θα χρειαστώ χρόνο προσαρμογής, γιατί ξέρω πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα. Ήδη μίλησα με τον κόουτς, με τον οποίο είχαμε συνεργαστεί και τότε, και ξέρω ότι μας περιμένει μία ενδιαφέρουσα πρόκληση, και στην Ευρώπη, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Επιστρέφω σε μία οικογένεια και σε μία από τις καλύτερες ελληνικές ομάδες, με την σιγουριά ότι είμαι ακόμη πιο ώριμος να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της. Θα σας δω στην Αθήνα», δήλωσε ο Homan, μετά το «κλείσιμο» της συμφωνίας με τους «κιτρινόμαυρους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Homan μετά το Μαρούσι αγωνίστηκε σε Daegu Orions (2006), Mersin BSB. S.K. (2006-07), ASCO Wroclaw (2007-08) και Cibona Zagreb (2008-09).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης