Ανακοίνωσε «Πίξι» ο Άρης και ο «Super 3»… αποχή

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011, 18:30
Ανακοίνωσε «Πίξι» ο Άρης και ο «Super 3»… αποχή
Προπονητής του Άρη είναι κι επίσημα ο Λευτέρης Σούμποτιτς, καθώς οι ιθύνοντες των «κίτρινων» ανακοίνωσαν την πρόσληψή του, αλλά και του βοηθού του, Θανάση Παπαχατζή.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ο «Πίξι» τόνισε: «Είμαι χαρούμενος γιατί αισθάνομαι ότι έχω γυρίσει στο σπίτι μου. Γνωρίζω πάρα πολύ καλά πού έρχομαι. Ξέρω σε τι κατάσταση είναι η ομάδα, όπως ξέρω ότι και οι στόχοι του Άρη είναι πάντα υψηλοί. Θα δώσω τα πάντα, ώστε ο Άρης να πετύχει τους στόχους του. Ο Άρης είναι Άρης και πρέπει πάντα να κερδίζει. Είναι ο θεός του πολέμου και πρέπει να κερδίζει».

Αναφορικά με την επιστροφή του στην ομάδα ανέφερε: «Έχω γνωρίσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ζωής μου σε αυτό το γήπεδο. Χαίρομαι που μετά από τόσα χρόνια επιστρέφω. Εύχομαι να ξαναγυρίσει ο Άρης εκεί που ήταν όσο εγώ ήμουν παίκτης και θα δώσω τα πάντα για το σκοπό αυτό».

Κληθείς να σχολιάσει την υποδοχή των φιλάθλων του Άρη δήλωσε: «Τα προβλήματα που υπάρχουν ανάμεσα σε μένα και στους φιλάθλους θα λυθούν μέσα στο σπίτι και μέσα στην οικογένεια του Άρη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Λευτέρη Σούμποτιτς και τον Θανάση Παπαχατζή, οι οποίοι θα αποτελέσουν το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Ο Λευτέρης Σούμποτιτς έχει διατελέσει προπονητής σε ομάδες της Ελλάδας και της Ευρώπης. Τέλος, υπήρξε προπονητής της Εθνικής Σλοβενίας το 2003. Ο κ. Σούμποτιτς έχει κατακτήσει ως προπονητής το Κύπελλο Κόρατς με τον Άρη το 1997».

Αποχή από τον «Super 3»

Η επιστροφή του Σούμποτιτς στον πάγκο του Άρη, πάντως δεν άρεσε καθόλου στους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι, λόγω της κόντρας τους με τον «Πίξι», κήρυξαν αποχή από τα παιχνίδια της ομάδας.

Μέσω ραδιοφωνικής εκπομπής τους οι οργανωμένοι του «Super 3» είπαν ότι: «Δεν μπορούμε να ανεχτούμε έναν "τρύπιο" άνθρωπο. Αυτοί που τον φέρνουν βάζουν "βόμβα" στα θεμέλια του Αρη. Αυτή είναι μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011, 19:01