Παίκτης του Εργοτέλη με κάθε επισημότητα είναι πλέον ο Μανόλης Ρουμπάκης. Οι διοικούντες την ομάδα του Ηρακλείου ανακοίνωσε την απόκτηση του, πρώην αμυντικού των Παναθηναϊκού και ΟΦΗ, ο οποίος σήμερα υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους»».

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον προπονητή του Εργοτέλη που έδειξαν εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου. Θα κάνω κάθε δυνατή προσπάθεια για να τους δικαιώσω για την επιλογή τους, καθρέπτης για όλους μας είναι το γήπεδο», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Έλληνας άσος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Μανόλη Ρουμπάκη για τα επόμενα δύο χρόνια». Στα αγωνιστικά, με μία πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας των «κιτρινόμαυρων» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης.

Εν τω μεταξύ ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Εργοτέλη, Μιχάλης Ξημεράκης θ’ αναλάβει την ευθύνη της εκγύμνασης των τερματοφυλάκων του συλλόγου, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Αναχωρεί για Ρωσία ο Patrick Ogunsoto

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαπραγματεύσεις με την Spartak Nalchik θα αρχίσει ο Patrick Ogunsoto. Ο Νιγηριανός επιθετικός του Εργοτέλη ζήτησε και πήρε άδεια για να ταξιδέψει στη Ρωσία και να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του. Οι «κίτρινοι» μετά από αυτή την απρόσμενη εξέλιξη ανακοίνωσαν ότι ήδη ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Ogunsoto.

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ενημερώνει ότι χορηγήθηκε άδεια τεσσάρων ημερών στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Patrick Ogunsoto, ο οποίος εκδήλωσε την επιθυμία να κάνει χρήση της ρήτρας που περιλαμβάνεται στο συμβόλαιο του.

Ο επιθετικός της ομάδας μας θα μεταβεί στην Ρωσία για να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του στην Spartak Nalchik.

Παρά το απρόοπτο που δημιούργησε στην ομάδα μας ο ποδοσφαιριστής μια ημέρα μετά την έναρξη της προετοιμασίας, η διοίκηση ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο του Εργοτέλη ότι ήδη κινείται για μεταγραφές με στόχο την καλύτερη ενίσχυση της ομάδας μας».

(Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009, 14:01)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης