Παίκτης της ΑΕΚ είναι από σήμερα και για τον επόμενο χρόνο με τη μορφή δανεισμού από τη San Lorenzo ο Nicolas Alexis Bianchi Arce. Ο 22χρονος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και κατά την άφιξη του, δήλωσε ότι θα κάνει τα πάντα για να πείσει για την αξία του, προκειμένου να μείνει στην «Ένωση».

«Έχω μεγάλες προσδοκίες για το καλύτερο δυνατό. Η σκέψη μου είναι να μείνω στην ΑΕΚ και την επόμενη σεζόν. Αυτό έχω στο μυαλό μου. Θέλω να πείσω ότι αξίζω, για να μείνω στην ομάδα. Τώρα θα πάμε στα γραφεία για να τελειώσουμε τις λεπτομέρειες του συμβολαίου» τόνισε χαρακτηριστικά ο Arce.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, ο πρώην αμυντικός της San Lorenzo ενδέχεται να αγωνιστεί στο αυριανό φιλικό του «δικέφαλου» με τον Θρασύβουλο.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Nicolas Alexis Bianchi Arce. O 22χρονος ποδοσφαιριστής (28/01/87), αποκτήθηκε για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού από την San Lorenzo».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η λίστα για το Europa League

Εντωμεταξύ, σήμερα η ΑΕΚ έκανε γνωστή, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της τη λίστα με τους 25 ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στους αγώνες των ομίλων του Europa League.
Η καθυστέρηση της δημοσίευσης έχει να κάνει με τις πολλές μετεγγραφές της τελευταίας στιγμής που έκανε η Ένωση.

Όπως είχε διαρρεύσει εκτός της λίστας είναι ο Rafik Djebbour, ο οποίος αποτελεί ξένο σώμα. Τις θέσεις των Κυργιάκου, Burns, Hetemaj, αλλά και του Γαλλοαγερινού πήραν οι Nemeth, Arce, Hersi και Jahic.

Εκτός λίστας έμειναν ακόμα οι Αλεξόπουλος, Ρίκκα, Μανωλάς, Λαγός και Κουτρομάνος, όπως και ο Guerreiro, ο οποίος έπαιξε στη διοργάνωση με την Wisla Κρακοβίας.

Η λίστα των 25 περιλαμβάνει τους: Αραμπατζή, Saja, Lukac, Καφέ, Araujo, Geraldo, Majstorovic, Juanfran, Jahic, Arce, Hersi, N’Saliwa, Manduca, Μάκο, Καράμπελα, Blanco, Παυλή, Γκέντσογλου, Jahaya, Iordache, Γεωργέα, Scocco, Ταχτσίδη, Leonardo και Nemeth.

(Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, 15:30)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης