Ολοκληρώθηκε το… σίριαλ της μετεγγραφής του Ρόι Κάρολ στον Ολυμπιακό. Ο Βορειοιρλανδός πορτιέρο θα υπερασπίζεται από εδώ και στο εξής την εστία των «ερυθρόλευκων», καθώς η ΠΑΕ ΟΦΗ, διά στόματος του Γιώργου Στεφανουδάκη, επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τους Πειραιώτες, καθώς και τις λεπτομέρειες αυτής.

«Πήραμε μια ομόφωνη απόφαση και τιμούμε τον Κάρολ όπως μας τίμησε αυτός. Ο πρόεδρος Βασίλης Ξημέρης, πριν λίγες εβδομάδες βρισκόταν στην Αθήνα για ένα θέμα της Σούπερ Λίγκας και δέχθηκε επίσημη κρούση από τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποφασίσαμε ομόφωνα πως αν προσφερθεί η ρήτρα για τον Κάρολ να δώσουμε τον παίκτη. Είναι τελειωμένο. Τα οικονομικά οφέλη από αυτή την μεταγραφή ανέρχονται στις 330 χιλ. ευρώ.

Ακούγεται γιατί δεν πήραμε παραπάνω χρήματα. Αυτή η ρήτρα μπήκε από τον ατζέντη του και αυτή η πρόταση ήρθε. Με τις οφειλές τις δικές μας προς τον Ολυμπιακό καλύπτει το μπάι-αουτ. Πήραμε μια ομόφωνη απόφαση και τιμούμε τον Κάρολ όπως μας τίμησε αυτός. Ο Κάρολ μετά τη φυγή από την Μάντσεστερ χρειαζόταν μια βοήθεια που ήθελε για την καριέρα του και του την δώσαμε.

Τώρα ήθελε να κάνει το βήμα παραπάνω και δεν μπορούσαμε να του το στερήσουμε. Όποιος μέτοχος θέλει να δει περισσότερες λεπτομέρειες μπορεί να έρθει να τις δει. Η προσπάθεια που γίνεται είναι τιτάνια. Γίνεται προσπάθεια να διατηρήσουμε το υλικό της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κάρολ ήταν ένας πολύ καλός παίκτης αλλά πρέπει να καταλάβουμε πως και αυτούς που αγαπάμε είναι επαγγελματίες, έχουν μάνατζερ. Η περίπτωση αυτή διαχειρίστηκε με τον καλύτερο τρόπο και για τον ποδοσφαιριστή και για την ομάδα» ανέφερε ο Γιώργος Στεφανουδάκης.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης