Την απόκτηση του Τζερμέιν Ντεφόου από την Τορόντο FC, στην οποία αγωνιζόταν τους τελευταίους 11 μήνες, ανακοίνωσε κι επίσημα την Παρασκευή η Σάντερλαντ.

Ο Άγγλος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3.5 χρόνων, ενώ, στο πλαίσιο της συμφωνίας, στην ομάδα του MLS θα παραχωρηθεί ο Τζόζι Άλτιντορ, ο οποίος απογοήτευσε με την παρουσία του στις «μαυρόγατες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον 32χρονο στράικερ ήθελαν διακαώς να εντάξουν στο ρόστερ τους και άλλες ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ, όπως οι Κρίσταλ Πάλας και ΚΠΡ, αλλά ο παίκτης αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στις «μαύρες γάτες», λόγω και της παρουσίας του Γκας Πογέτ στο πάγκο της ομάδας, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει στην Τότεναμ.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός δήλωσε σχετικά με την απόκτηση του Ντεφόου: «Είμαι ενθουσιασμένος που ο Τζερμέιν είναι πλέον παίκτης της Σάντερλαντ. Ξέρω όλα τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά και την ποιότητά του από πρώτο χέρι, ενώ η εξαιρετική παραγωγικότητά του στο σκοράρισμα μιλά από μόνη της. Έχει κάτι διαφορετικό, κάτι ιδιαίτερο».

Από την πλευρά του, ο διεθνής επιθετικός δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας ομάδας του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ γι’ αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Η Σάντερλαντ είναι μια μεγάλη ομάδα και πάντα μου άρεσαν οι αγώνες εναντίον της, εξαιτίας του γηπέδου (σ.σ. το «Στάδιο του Φωτός»), αλλά και των οπαδών της. Είναι ένα πολύ ωραίο μέρος για να αγωνίζεσαι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης