Την απόκτηση του Thomas Vermaelen ανακοίνωσε σήμερα η Arsenal, η οποία για να κάνει δικό της τον 23χρονο αμυντικό κατέβαλε το πόσο των 12 εκατομμύριων ευρώ στον Ajax.

«Καταρχάς ο Thomas είναι αριστεροπόδαρος κεντρικός μπακ, που μπορεί να παίξει και στο αριστερό άκρο», τόνισε αρχικά ο τεχνικός των Λονδρέζων, Arsene Wenger, και πρόσθεσε: «Είναι δυνατός τεχνικά με νοοτροπία νικητή και πιστεύω αναμφίβολα πως η άφιξή του θα ενισχύσει την ομάδα. Ο Thomas Vermaelen θα είναι μεγάλο κεφάλαιο για την Arsenal».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κανονιέρηδων» τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε ένα φανταστικό κλαμπ, με προπονητή παγκοσμίου εμβέλειας, παίκτες υψηλής ποιότητας και φανταστικό γήπεδο.

Τα πάντα δείχνουν πως η Arsenal θα είναι απόλυτα επιτυχημένη ομάδα τα επόμενα χρόνια και αυτός είναι ο λόγος που ήρθα: για να διεκδικήσω τρόπαια. Από την άλλη όμως είμαι στενοχωρημένος που άφησα τον Ajax και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες από τον σύλλογο για τη βοήθεια που μου παρείχαν όλα αυτά τα χρόνια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης