Τις μεταγραφές του Carlos Casteglione, του Wellington Baroni και του Isaac Becerra Alguacil από την Espanyol ανακοίνωσε ο Πανιώνιος. Οι τρεις παίκτες αποκτήθηκαν με τη μορφή δανεισμού, ενώ για τον πρώτο οι «κυανέρυθροι» διατηρούν οψιόν αγοράς.

Η ανακοίνωση για τον Carlos Casteglione αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την κατ’ αρχάς συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Carlos Casteglione. Ο 29χρονος (γεν. 9 Μαΐου 1980) αμυντικός αγωνιζόταν τα 6 τελευταία χρόνια στην Arsenal Sarandi, με 149 συμμετοχές στην Α’ Εθνική Αργεντινής, όπου ως αρχηγός κατέκτησε και το Copa Libertadores.

Ο Carlos Casteglione αγωνίζεται στις θέσεις αμυντικό χαφ, σέντερ μπακ και αριστερό μπάκ χαφ. Αποκτήθηκε για ένα χρόνο υπό μορφή δανεισμού από την ομάδα Arsenal Sarandi της Αργεντινής. Ο Πανιώνιος διατηρεί το μονομερές δικαίωμα (option) αγοράς, να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή για επιπλέον 2 χρόνια το καλοκαίρι του 2010. Η ολοκλήρωση των λεπτομερειών της μεταγραφής αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου».

Η ανακοίνωση για τους παίκτες της Espanyol αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την κατ’ αρχάς συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές Isaac Becerra Alguacil (21 ετών, τερματοφύλακας) και Wellington Baroni (20 ετών, αμυντικός).

Οι δύο ποδοσφαιριστές αποκτήθηκαν υπό μορφή δανεισμού 1 έτους από την Εσπανιόλ, στα πλαίσια της συνεργασίας με την ισπανική ομάδα, στην οποία και θα επιστρέψουν το καλοκαίρι του 2010. Τα τυπικά της μεταγραφής των 2 ποδοσφαιριστών αναμένεται να ολοκληρωθούν τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου».

photo: http://www.panionios.gr/

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης