Τον τερματοφύλακα, Σπύρο Βρονταρά, απέκτησε η Παναχαϊκή. Ο έμπειρος κίπερ είχε μείνει ελέυθερος από τον Φωκικό. Παράλληλα, η πατρινή ΠΑΕ έλυσε τη συνεργασία της με τον Παναγιώτη Ατματζίδη.

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Σπύρου Βρονταρά. Ο Σπύρος Βρονταράς είναι 28 ετών έχει ύψος 1,90 και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 2 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σπύρος Βρονταράς ήταν επί 6 χρόνια ο βασικός τερματοφύλακας του Πανθρακικού και όταν υποβιβάστηκε υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ SkodaΞάνθη στην οποία ήταν τερματοφύλακας για 1,5 χρόνο.

Τον Ιανουάριο του 2012 αγωνίστηκε για 6 μήνες στην ΠΑΕ Φωκικός όπου είχε 21 συμμετοχές και βοήθησε όπως όλοι γνωρίζουν στην σωτηρία της ομάδας αφού ήταν βασικός συντελεστής.

Έλυσε το συμβόλαιο του με την ΠΑΕ Παναχαϊκή ο Παναγιώτης Ατματζίδης, ο οποίος δεν δέχτηκε την μείωση των αποδοχών του. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν θα ξεχάσει ποτέ τον Παναγιώτη Ατματζίδη, αφού αυτός μαζί με τον Γιάννη Ιωάννου, τον Ντίνο Φούφουλα και τον Ζώη Κοκλιώτη ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου από την Γ’ στην Β’ Εθνική κατηγορία της ομάδας μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή στον θαυμάσιο ποδοσφαιριστή και άνθρωπο Παναγιώτη Ατματζίδη εύχεται κάθε ευτυχία στην προσωπική αλλά και στην επαγγελματική του ζωή».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης